städar

Håller på att städa mitt rum nu och ska försöka att ha de fint ända till julen, men de blir svårt. Men måste försöka iallafall. Jag orkar aldrig hänga upp mina kläder när jag testar eller ska använda dom, nått som jag lovade mamma och Richard att jag skulle göra när vi flyttade hit. Men de har inte hänt än och de har snart gått ett år. men aja..
Men ska gå och äta nånting nu sen fortsätta med mitt julstäd!:D


Lyckad helg

Ja, min helg blev väldigt bra. Fredagen blev de ju utgång och igår va jag hemma hos Richard. Väldigt mysigt. Åt jätte god mat sen satt jag mest och pratade med Kerstin, Ingemar och Sara. Vid 12- halv 1 så gick alla och la sig. Jag och Richard låg och kollade på Svensson Svensson som vanligt, men jag somnade påengång. Inge ovanligt.
Idag vaknade vi vid 12 och gjorde inte så mycke. Men vid 3 kom mamma och pappa och hämtade mig. Så vi åkte till mammas farmors grav och tände ljus sen åkte vi hem. Så nu sitter jag här bara och äter pepparkakor och mjölk, MUMMS!! Men ska gå och läga mig snart.

Godnatt!


21 November

Just nu sitter jag uppe hos Richard, ska äta middag här sen. Tog med Chanel hit också.
Igår va jag ut med Jill och Tilda på statshuset , de va rikigt skoj. Innan satt vi hos Tilda och då va Emma även med men hon följde inte ut. Egentligen har jag inte så mycke mer att skriva nu för de har har inte hänt så mycke..

Puss

Fredag

Nu har jag duschat och klätt på mig och håller på att packa, för ska till Tilda nu. Senare ikväll ska vi ut på party. Jill och Emma kommer även till Tilda så de ska bli roligt:)
Ja de har inte hänt så mycke idag förutom att Jill hade ett svårt beslut att fatta. De va om hon skulle med ut så hon tänkte över saken ett tag sen tog hon beslutet att gå ut! JIPPI!!!

Aja höra ikväll kanske:D

skolan

Blev inte nått inlägg igår för jag sov hela dan, sen orkade jag inte skriva. Åkte även till Richard senare på kvällen och hade skit kul med han för engångskull. Jag tror jobbet gjorde mycke med jobbet. Men nu måste jag gå, har två till lektioner idag hejdå..


ont i halsen..

Vaknade imorse när Richard klev upp, och hade väldigt ont i halsen så de gjorde ondare när jag pratade. Så blev hemma idag. Låg vaken till halv 10 och vred och vände på mig för hade så ont i kroppen. Men redan igår kväll när jag va ute och gick med Chanel hade jag ont. Men vad ska man göra åt saken? Tänkte ta och göra blåbärssoppa nu iallafall och bara vila tänkte jag.
skriver ngra rader senare också..

ett snbbinlägg

Tänkte skriva ett snabbt inlägg innan Richard kommer för han tycker de är töntigt när jag bloggar?
Idag hade jag nationella prov i svenska och trodde de skulle gå skit, men de gick faktiskt jätte bra! Så nu är jag stolt över mig själv. Efter provet gick jag, Ellen, Jill, Janna och Andreas ner på stan och kikade lite. Som vanligt hittade Ellen en jätte fin klänning, så blev lite avis. menmen, så blir de ibland också.
Efter stan så följde Jill med mig hem så vi satt och pratade i några timmar, så hon åkte hem för ett tag sen. Men nu ska jag göra nånting annat.


ps..

Önska mig lycka till imorgon..

Godnatt

varmt välkommen

Ja, jag får väl ta och välkomna er till min nya blogg "lizisen". Jag tycker själv att de är ett väldigt vacker namn. Men nog om endast mig nu!;)

Skolan idag som vanligt men den har gått väldigt snabbt för jag och Jill har skrattat hela dan typ. Sen gick vi ner på stan och åt subway med Mifi och Emma, mumms filibabba!! Sen fick jag reda på att min älskling fick jobb idag också, så nu kanske han får ett leende på läpparna lite oftare. Hoppas kan man ju alltid göra iallafall.
Imorgon har vi nationella prov i svenska de kommer nog gå åt skogen med de, men får se om jag har med mig lyckan imorgon som jag aldrig annars har när vi har prov, menmen.
Men nu ska jag gå och lägga mig tror jag:)


RSS 2.0