samma sak igen

Nu blev de samma sak igen, jag har inte skrivit. Men har varit så otroligt trött nu dom senaste dagarna. Har börjat på min praktik på Nilson skor i stan. Trivs jätte bra där!! Men mina fötter trivs inte än så länge iallafall, men jag är inte van vid att stå så länge som jag gör nu. För i skolan sitter man bara!:D Men nu ska jag duscha och greja med min tå som jag har så ont i, haha. God natt. (skriver imorgon om jag har tid!)

opps

Ursäkta för en dålig uppdatering den här helgen men de har hänt lite saker så har jag inte känt för att skriva då. Men som sagt va jag ut i fredags, de blev en sen bestämning  kom till Anna vid 11 sen vi 20 över 12 åkte vi till All stars och där va de skit tråkigt.  Vid 2 gick jag och mötte Richard så åkte vi hem till mig. Lördagen va jag bara hemma i de fina vädret blev så glad att solen tittade fram! Invigde våren med att grilla så de va mysigt. På kvällen kom Richard hit och vi åkte till stan en snabbis sen hem och sov typ.
Igår va jag på birsta med mamma och pappa, köpte doftljus till mitt rum och nya kuddar som verkligen behövdes. Både jag och Richard får så ont av 2 kuddar vi har här. Så nu kan vi ha 2 sköna kuddar var!
Idag börjar praktiken som jag ska ha på Nilssons skor i stan. Är väldigt nervös, men de kommer gå bra! Men ska göra mig klar nu. Men nu vet ni ju hur mig helg har varit!
hejdå

promenad

Har varit ute och gått med mamma, joakim och Chanel jätte härligt vare fast ändå lite kallt. Ska packa lite nu för ska jag Richard senare, va jätte längesen jag va där nu. Så nu äntligen kommer jag dit! Imorgon ska jag på stan med Jill, så ska inhandla lite grejor för studenten kanske. Men känner att jag inte har tid att skriva mer nu. Hörs imorgon!

så ska de låta

God morgon? De kanske jag inte ska skriva, vaknade 9 idag men har legat och kollat på tv med mamma.
Ligger och kollar på "så ska de låta" och lyssnar på när Chanel snarkar. Idag ska jag inte göra så mycke för de är så tråkigt väder!! Vill ha sommar nu. Men ska fortsätta se på tv nu:)

ny duschad

Nu är jag ny duschad och ny smörjd med body shops baby butter, den är så himla härlig. De är min favorit nu.
Nu under kvällen har jag inte gjort så mycke förutom att kollat på tv som vanligt. Har haft otroligt ont i magen också, så då tog jag och drack lite te för de ska ju tydligen vara bra för magen. Men nu ska jag fortsätta se på tv.
Godnatt

vår!

Idag kändes de verkligen som vår i luften, lagomt varmt och solen tittade igenom molnen. Så fick ta på mig solbrillorna;) Va ute och gick med Chanel och Joakim hur härligt som helst. Sen har de inte hänt så mycke mer idag. Ska snart äta god mat:D hejdå
Okej, såhär fint väder är de ju inte.. menmen.

minnen

Saknar allt från förr.

RSS 2.0