Skolan

Jill har tjatat så länge nu på att jag aldrig skriver så nu göra jag ett snabb inlägg! Ska ut ikväll och de ser jag verkligen fram emot. Hoppas de blir roligt, eller vad tror du Jill?;)
Sitter iallafall på skolan nu och ska göra nå skit tråkigt men orkar inte så kollar runt på annat istället. Sen ska jag ner på stan sen vidare hem och göra mig klar för imorgon:)
Men nu har jag inte så mycke mer att tilläga så hejdå!

Söndag - alla hjärtans dag!

På söndag är de alla hjärtans dag och jag vill köpa nånting till Richard, men han tycker de är tönting att hålla på med sånt. Jag tror bara för han inte orkar köpa nånting till mig, hihi. Men jag struntar i om jag inte få nått för jag tycker de är roligt att anstränga sig för den man älskar, men så är inte alla!(tyvärr)
Vad ska ni göra på alla hjärtans dag då?

Men nu till verkligheten, jag har blivit sjuk och de är otroligt jobbigt. Har inte tid med de nu!!! Så nu har jag varit hemma från skolan i 2 dagar, så fårse hur jag mår imorgon om jag ska gå då. Men troligen. Men nu okar jag inte skriva mer.



Ledig

Va ju ledig idag så jag sov till halv 1 och de va otroligt skönt. Så klev upp och fika sen satt jag, Lina och Joakim och pratade om vi skulle åka skidor men de blev inte av. Istället gick vi ut och skulle bygga en snökoja men de va skit tråkigt så gick på en promenad med Chanel och mamma istället. Även fast man bara är hemma är det skönt att ta på sig vanliga kläder eller inte jeans då, men leggings är härligt. Man blr inte lika trött på nått konstigt sätt?
Richard ska komma hit sen och jag vet inte vad vi ska hitta på, typ se på film eller nått sånt som vanligt. Men mysigt att bara vara i närheten av varandra.
Köpte ju ett nytt schampoo igår och de va riktigt härligt faktiskt, men man kanske inte kan säga första gången. Men jag hoppas jag kommer gilla de. Än så länge gör jag de, hehe. Jag tycker faktiskt de är rätt svårt med schampoon för endel får man jätte fett hår av och de gillar jag inte, som troligen ingen annan gör heller.
Men nu ska jag greja lite på rummet.
Hej.



Jag idag.

Leggings, Vero Moda
Tröja, Gina Tricot
Kofta, JC

härlig dag?

God morgon, eller de kanske är fel ord att säga nu. Har nyss varit och handlat med mamma och Joakim. Vi tänkte gå ut och skotta men orkar inte för de är så himla mycke snö plus att de värker ner ännu mer!! Men tänkte dock städa mitt rum och ha en liten spa dag med ansiktsmask. Köpte ett nytt schampoo och balsam som jag ska testa, har hört att de ska vara bra så får väl se.
Blev ju inte att jag badade Chanel igår så ska göra de senare idag iställe. Men ska se en film en film nu.
Puss


Nytt i garderoben

Inhandlade lite grejor i fredags.



Leggings, Vero Moda 179:-



Skjorta, Gina Tricot 199:-



Mina första Converse, Scorette 699:-



Världens underbaraste!

Jag sov hos Richard inatt så skulle jag ha idrott imorse klockan 10.10 och skulle ta halv 10 bussen med Robin. Men både han och jag vaknade prick halv 10 jätte bra. NEJ. Så då gjorde vi en god frukost och sen gick jag och spelade tvspel men råkade somna. Mamma kom senare så vi skjutsade Robin dit han skulle sen åkte vi till birsta så jag fick byta mina skor.
Till helgen när Richard är ledig ska vi vara med varandra hela helgen. Så jag längtar jätte mycke! Men nu ska jag bada Chanel.
Puss



världens bästa!!

snart långhelg

Är så otroligt skolless nu så jag vill spy! Men som tur är de sista dagen imorgon för sen är de långhelg och de ska bli otroligt härligt. Skulle ha prov idag men då hade jag tränat på fel grej, idag har inte varit min dag iaf.. De är ju alltid nån som ska bli drabbad. Och idag vare min tur! YES!!!
Ska åka till Richard om 1 timme. Tänkte även hyra med mig en film så de blir bara myskväll ikväll.
Men har inte nå mer att tilläga nu
puss



RSS 2.0