dåligt humör!

Är på dåligt humör nu! Så tänker inte skriva nånting mer nu.
...

HJÄLP MIG!!!

Jag är så förbaskat trött så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Kanske ansträngde mig för mycke på idrotten idag? hmm.. Men nu ska jag komma till saken att jag KÖRDE till och från skolan idag med pappa. Är så stolt över mig själv att jag vågade utsätta andra männsikor liv i fara!! Nejdå jag skojade bara. Ingen behöver oroa sig! Blev ett kort inlägg idag pga att de inte hänt så specellt mycke!
Puss



(hahahahhahhaha)

Tisdag

Kunde inte skriva igår pga att jag ville vara med Richard, så satt inte så mycke vid datorn. Men de hände inte så mycke igår över huvud taget förutom att vi började med en ny kurs i skolan. Naturkunskap! Verkar intressant ändå så får väl se hur de går. Idag gick jag och tjejerona och åt på Coffee house, hur gott som helst. Sen blev de inte så mycke mer.
Körde med pappa förut också va ett tag sen nu men de gick väldigt bra!
Men ska duscha nu. Puss


nått jag aldrig trodde skulle hända!

Kvällen igår va inte och leka med, gjorde nått jag aldrig trodde jag skulle göra! Jag sjöng karaoke på Memento igår, fytusan av roligt de va. Magnus Uggla "kung för en dag" blev de vi sjöng. Ja jag sjöng ju inte ensam som tur va. Sen när vi skulle åka hem skulle jag hjälpa Tilda av med skorna så ramlar hon bakåt och jag på henne. Och mina händer åker rakt in i snön, skit äckligt!!! Men de va så jävla roligt också! Tänk hur många som kan har kissat där:/ uscha!!!!!
Men det blev en riktigt lyckad kväll.
Puss


20 års kalas!

Är jätte stressad nu för ska åka till Tilda på kalas! Ska bli skit roligt, men blir nykter idag blev dock lite för mycke igår. Men så kan de gå. Men skrev iallafall ett litet inlägg!
Puss på er!:D


(bjuppar på bilden;))

det lutar åt party!

Sitter just nu och lyssnar på musik och väntar på att min moster ska skjutsa mig till Tilda. Blir party ikväll ändå. Jag som trodde de skulle bli en hemmakväll men icke sa nicke. Va länge sen jag va partysugen nu iaf! Imorgon blir de fest för Tilda som fyllde 20 i tisdags så de måste självklart firas. Blir ingen lugn helg de här inte.
På skolan idag fick jag reda att jag får ig i svenska b så de va inte så jätte roligt. Menmen.. Sen så har de inte hänt så mycke mer idag förutom att jag, bälla, Anna och Janna satt kvart på skolan typ 1 och en halvtimme frivilligt. Men de va ju bara för vi satt och prata om massa saker, så de va roligt.
Men nu ska jag åka. Puss!


det förtsätter

Jamen mitt intressanta liv fortsätter att rulla på. Va på birsta igår och shoppade med Jill, köpte 3 tröjor en maskara. Köpte en Dior maskara som jag har längtat efter så länge och nu är den äntligen min!! Sen vid 4 kom Richard och hämtade mig för då slutar han sitt jobb så åkte vi hem till han och inte gjorde så mycke som vanligt.
Vaknade imorse av att Robin väckte mig och jag va så jäkla trött så jag vet inte vad jag höll på med kändes de som, skit skumt. hmm... Hade gympa idag på skolan och de va skit tråkigt som vanligt som allt är på skolan, men är inte så långt kvar nu. Sen har jag gått mina 13 år i skolan för gott, hoppas jag!                   
Men nu ska jag ta bort sminket sen sova tänkte jag är så trött!!!! Godnatt!

Juste Tilda fyllde 20 igår så på lördag då jävlar;)                   



2010

Är så himla dålig på att skriva även fast jag tycker de är roligt, men vet aldrig vad jag ska skriva om..
Men just nu tänkte jag bara säga godnatt och att jag älskar Richard! (töntvarning!!) HAHA, aja i mitt liv händer de ändå inte så speciellt mycke! Men nu måste jag springa och duscha, sen plocka till på rummet så godnatt!:)

RSS 2.0