balen

Ikväll är de bal och jag är sjuk, jätte roligt. Men ska gå ändå såklart!! Har väldigt ont i halsen och huvudet, men har även fått feber. Jätte kul. Så fryser jätte mycke. Men ska inte gnälla mer nu för jag ska ha roligt. Ska ta och sätta på mig klänningen nu. Bilder kommer.
Puss

sol?

De blev inga bilder från hundarna eftersom jag inte orkade gå upp och låna Joakims kamera. LAT! Men de gck skit bra med dom som tur va!
Nu är skolan slut, ska på studentlunch imorgon, ska bli mysigt. Sen vette tusan vad jag ska göra fram till studenten, (eller jag ska vara med mina tjejor iaf) och efter förstås, men de visar sig i framtiden. På lördag är balen och jag är jätte nervös men fattar dock inte varför:S
Puss

hundvakt

Nu äntligen ska jag vara hundvakt till Bällas små chihuaor (stavningen?) tills imorgon, ska bli skit roligt. Men får se om bitchen Chanel tycker samma sak! De återstå att se. Tänkte lägga in bilder senare när dom kommer.
Igår va även sista dagen på praktiken och de va jätte tråkigt. Fick en present från personalen där också, ett jätte fint armband!:D Äntligen har jag fått ett armband men väntar fortfarande att Richard ska köpa ett, hehe..
Men ska städa på mitt rum nu innan vovvarna kommer.
Pusss

nu är den på!:D


RSS 2.0