igen!!

Luring!!

opps!

Ojdå!!!:o

Make my wish come true

Har en så otroligt julkänsla nu och de är jätte härligt att de inte är så jätte långt kvar nu. Min favoritlåt under jul är den gamla MQ reklamed med Agnes och Måns- All i want for christmas is you. Blir jämt så glad när jag hör den, så nästa gång jag är sur/arg/irriterad/less (nått som jag är ofta!) så ska jag slå igång den. Men nu krånglar internet så bäst jag gå. Seeees

städ-dag

Idag har de varit en riktigt städ dag. Halv 10 klev vi upp och gick in på hotellet och städa väldigt många rum, men de gick otroligt fort tycker jag. Så vid 12 började jag och Elin städa här hemma och va klar vid 3. Sen dess har vi inte gjort speciellt mycke alls..
Nu är jag otroligt sugen på en kladdkaka så jag tror jag dör. Men nej de blir inget av de idag tyvärr (men tur för kroppen).
Slutar detta inlägg med några gamla bilder, och många minnen!



hoj

Jobbat idag, sminka mamma för en fest, umgicks med kusiner och annakarin och nu sitter jag här med Elin!:D

Powerpuff(party)pinglorna!

  • Blomman(Jag), har långt rött hår, rosa ögon och rosa kläder. Hon är trions ledare, och den som beter sig mest vuxet och sansat.
  • Bubblan(Sandra), har blont hår i två tofsar, blå ögon och blå kläder. Hon älskar att rita och blåsa såpbubblor, och hennes naiva överkänslighet gör att hon ofta (felaktigt) betraktas som gruppens svaga punkt.
  • Buttran(Elin), har kort svart hår, gröna ögon och gröna kläder. Hon är trions pojkflicka, och hon har en förmåga att låta sitt aggressiva humör gå ut över andra.

  • film och gotta!

    Sitter och myser med Elin i soffan nu med massa gotta och en bra film. En riktigt myskväll blev de idag! Känns jätte skönt!
    Idag va jag till en fotograf och tog lite bilder som jag skulle gjort i somras men har inte blivit av. De är studentbilder jag knäppte så bättre sent än aldrig. Chanel fick även vara med på några så är jätte nyfiken på hur dom kommer se ut, längtar skit mycke! Men ska se klart filmen nu.
    Puss Liza










    Om 25 "gillar" detta, alkohol-strejkar jag i 2 veckor?

    Facebook, facebook....
    Ja som ni ser så tänker jag strejka om jag får 25 som "gillar" min status. Men än så länge behöver jag inte oroa mig för är bara uppe i 5 :D Men de kanske vänder, hehe.
    Nu är Elin hemma här igen efter en natt i ljustorp så nu kan jag sova uppe igen utan att vara rädd. Men håller nu på att städa så ska fortsätta med de igen.
    Puss Liza



    Morgonmys!!


    Kärlek!


    Only girl


    Ja då va man 20 då..

    Cha Cha!!
    Ja då har man fyllt 20 då, så nu äntligen kan jag gå på systemet då;) Ja vad mer är positivt? Casino kanske, men de kan jag inte uttala mig om än eftersom jag varken kan eller tycker de är att spela. Men kanske börja tycka de när jag går dit, vem vet;)
    I helgen va de maskerad och de va så jävla grymt roligt!!!! Vill inte att helgen skulle ta slut så de va fett tråkigt att vakna och att allt va över..
    Men snart är ju helg igen och då ska jag ha min 20års fest och de blir nog roligt! Men ska även jobba på lördag och söndag!
    Men nu ska jag gå pusssssss!!!!

    RSS 2.0