jaha?

är absolut inte på så bra humör idag, saknar Richard jätte mycke. Vad är de med nudå?:S Men ska göra mig klar för jobb nu, hejdå:)

gårdagen

Igår kom Richard och hämtade mig när jag hade slutat så därför blev de inte så mycke skrivet igår heller. Han gillar inte när jag sitter vid dator, undra varför? Men nu ska jag göra mig klar för stan med Tilda sen halv 3 ska jag jobba, se blir de att skynda sig hem och göra sig klar för kvällen då mina klasskamrater ska komma:) Men de blir lugnt ikväll för de blir jobba imorgon. Men vi hörs när jag kommer hem runt 6.

Gårdagen outfit. Tunika H&M Leggings Vila




hard work!

Idag blir de jobb igen, så nu ska jag gå och göra mig klar. Hörs snart!



dålig dag

Blir inte så mycke mer skrivande idag för nu tänkte jag hoppa ner i sängen och kolla på Old Christine. Imorgon blir de fika med Tilda och kanske Jill på stan. Men nu ska jag gå. Godnatt



ovanligt?

För ca 5 minuter sen utanför mig! Ovanligt - Nej!!

nytt!

H&M Tunika 149kronor ett bra plagg att jobba i. Köpte även den där kjolen som jag visade igår.

trött

Har inte blivit så mycke bloggande idag pga av att jag jobbat. Och nu är jag jätte trött så ska ta och tvätta bort sminket och sen se på tv uppdaterar mer sedan:)
Tshirt Levis Jeans Gina Skor höga vita Converse

Always love you

Idag blev de inte så mycke bloggande pga att Richard kom hit. Så då är de hans tur att sitta vid datorn (blocket) men då har jag fått vilat mina ögon från datorn ett tag. Men de blir inte så mycke mer skrivet idag för nu ska jag tvätta bort mitt smink sen sova.
Godnatt:)

Sometimes I wish that I could freeze the picture


shoppa?


 

plus massor med guldarmband och ett overzise linne?? Vad tycker du?


Kallt!!!

Idag är de verkligen hörst väder!! Regn, blåst och kyla. Men de är faktiskt väldigt mysigt så idag tog jag fram mina stövlar dock inte gummistövlar. Kan visa riktigt hur dom ser ut senare, men nu måste jag vila håller på att blir förkyld:/

Tröja Gina Jeans Levis Skor Replay

 


H&M

Shoppade lite på h&m hemsida förra veckan så tänkte visa er vad jag föll för, ska sova nu också så tar allt nu påengång! Men de va inte nå mer än de här, eller? Nej, så godnatt.
Tyckte de va jätte söta hårband!

I like it


Chockladbollar

Ännu en till kategori och de är bland de bästa jag vet: Bakning!:D



  

20år?

Jag fyller snart år eller snart och snart om 3 månader rättare sagt, men de är bäst man börjar önska sig saker redan nu. Min daror håller på att kollapsa och är allmänt störd och min kamera är helt försvunnen på stan nånstan sen länge tillbaka, hmm undra vart? och vad hände? Så nu har jag bestämt mig!! En Mac dator, har fått för mig att de blir enklare när jag ska greja med telefonen? Och en Canon kamera inte system bara en vanlig. Sen gärna en resa till tahiland för hela familjen efter jul. Hur skönt skulle de inte vara om jag fick allt!!:D
Men nu ska jag baka chockladbollar sen se fångarna på fortet.
Puss;)




Ny kategori

Nu när jag börjar ta de här lite seriösare så kommer de äntligen en ny kategori!

Jacka Gina , Tshirt Peak, Byxor Peak, Skor Converse





Ursäkta mitt stökiga golv:O

Jobb

God morgon:)
Nu när de inte är skola så tänkte jag att jag ska kliva upp i bra tid så jag inte sover bort dagarna och jag lyckades idag. Så nu ska jag göra mig klar för dom ringde från birsta och ville att jag skulle jobba, självklart ställer jag upp.
Vi hörs senare!

Nordea

Gjorde en ny App till telefonen förut och de blev Nordea, men så när jag skulle logga in så fatta jag inte hur jag skulle skriva så de blev såklart fel. Tänkte ju inte att man får bara göra 3 gånger så min kod blev spärrad, men de kom upp ett telefonnummer så jag ringde och slog in mitt presonnummer o.s.v. Sen så säger dom att jag ska dröja så tar dom mitt samtal så fort som möjligt men jag trodde de va en dator som skulle säga nått och att man fick knappa in nummer å grejer. Men NEJ de va nån som svara så fick prata med henne blev så chockad att nån sitter en söndag kväll klockan 11 och svarar i telefon. Men nu kommer min nya kod troligen på onsdag :D
Haha gud va efterbliven jag är. Men nog om min händelse nu. Har precis krypt ner i sängen, de är så otroligt skönt att lägga sig i en nybäddad säng. Så nu ska jag se på Alla älskar Raymond sen sova. Godnatt

Förresten så har jag fint på mitt rum nu ;D

 

Test

Test med telefon

skola?

Nu har jag tvättat all tvätt och de va rätt så mycke, så nu ska jag bara bädda min säng sen är allt som vanligt (ovanligt) igen. Tänkte skynda mig och duscha nu sen ska jag duka upp för filmkväll med familjen. Irene Huss börjar idag så då måste jag ju kolla. De är de som är skönt när de börjar bli höst att de oftast är svenska filmer på en söndagkväll. Fast de spelar väl ingen roll nu när de kommer kännas som söndag varje dag.
Imorgon börjar dom flesta i skolan om dom inte börjar på tisdag, men inte jag. De känns jätte konstigt men samtidigt jätte skönt. Men nu ska jag inte sitta och sörja nå mer över de. Lägger in bilder sen.


...

Nu är den andra tvättmaskinen snart klar så då blir de ut och hänga upp den sen sätta igång ännu en till. Har jag verkligen så mycke tvätt? Tydligen. Tänkte även ta och färga ögonbryna och fransarna idag får se om de blir någon skillnad, om inte så är de en uppfräschning trots allt. Men nu ska jag fortsätta med min städ dag.
hej:)

sol

Godmorgon!
Eller morgon är de ju inte. Idag är de hur fint väder som helst men de är så kallt i luften, men ska ta och gå ut ett tag sen tänkte jag ändå. Får klä på mig mycke så jag inte blir sjuk för har börjat fått ont i halsen nu, och de gillas inte.. Hittade trots allt sladden till kameran nyss så tänkte lägga in gårdagen outfit och vad jag köpte igår på marknaden.
Håller på att tvätta nu dessutom så ska ut och hänga upp de nu:)

Jackan - Gina T-shirt - Vonsipper Jeans - Levis Skor - Convers





Trosorna jag köpte super sköna!


sladd?

Hittar tyvärr inte sladden till kameran nu så kan inte visa vad jag hade på mg eller köpt idag. Men ska leta fram den tills imorgon, lovar!
Tänkte idag när vi skulle åka om jag skulle ta en jacka med luva ifall de skulle börja regna men tänkte sen att de kommer nog inte göra de så tog skinnjackan, men såklart började de regna direkt när vi kom! Men inte speciellt långvarit som tur va:)
På onsdag kommer min lön och då ska jag köpa ett par nya skor, lite mer höstsko (hästsko) men bättre att vara ute i tid när man vill ha nått. Nu ska jag och Richard åka ner till kvissle och se på cruising.
Skon är såklart från Nilson och kostar 999kronor.

typiskt!

Förra inlägget jag skrev för 3 veckor sen fick min dator virus! Höll på att greja med min Iphone med musik och sånt men då kraschar allt, dåligt less jag blev då. Men nu är allt som de ska igen (hoppas jag)! Har precis laddat hem iTunes så får se vad som sker när jag sätter i sladden sen då! Men  nu ska jag göra mig klar för marknaden :)
Baybay
Chanel igår på marknaden:)

RSS 2.0